Mekaniker / Fordonstekniker

Mekaniker / Fordonstekniker

Vi söker nu en Mekaniker/Tekniker till personbilsbolaget med placeringsort Skellefteå. Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning eller ett stort tekniskt intresse i kombination med annan relevant erfarenhet? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Om tjänsten
I din roll som mekaniker/tekniker tar du emot fordonet från kundmottagaren och sköter installation, service, underhåll samt reparationer samt gör kontroller och felsökningar utifrån tillverkarens underhållschema och rekommendationer.

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och du har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har en treårig fordonsteknisk utbildning eller som erhållit motsvarande erfarenhet och kunskap på annat sätt.

Som person är du en lagspelare med bil/teknikintresse och som alltid är beredd att stötta sina kollegor och sätta kunden och laginsatsen i främsta rummet. Vidare är du ordningsam, självgående och utför reparationer och service med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Start: enligt överenskommelse.

För frågor kontakta Daniel Axelsson, tel. 0911-23 40 69

Sänd in CV och personligt brev till rekrytering@norrlandsbil.se

Vi utvärderar ansökningarna löpande, så ansök redan idag!

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Axelsson
Telefon 0911-23 40 69
Område Skellefteå
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.norrlandsbil.se
Sista ansökningsdag 8 nov 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil koncernen har ca 330 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se