Norra Timber söker sågverksarbetare till Byggprodukter Norr, Kåge såg

Norra Timber söker sågverksarbetare till Byggprodukter Norr, Kåge såg

Byggprodukter Kåge
Byggprodukter i Kåge är beläget vid Kåge såg utanför Skellefteå. Vi tillhandahåller byggträsortiment av skandinaviskt byggträ där råvaran kommer från senvuxet virke från Västerbotten och Norrbotten. Nu söker vi en positiv, driven och engagerad sågverksarbetare till Byggprodukter Norr, Kåge såg.

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och erfarenhet av att arbeta i industriverksamhet. Viktiga egenskaper är att du är kvalitetsmedveten, flexibel och ansvarstagande. Som anställd hos oss blir du en del av ett arbetslag med kunniga kollegor som kommer hjälpa dig att komma tillrätta och få den kunskap som behövs. Det är därför viktigt att du är bra på att samarbeta, är kommunikativ och bidrar till att sprida en god stämning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är tillsvidare, heltid med driftformen K2.

Tillträde enligt överenskommelse.

Närmare upplysningar om tjänsten: Anton Boman, produktionschef Byggprodukter Norr, Kåge, 070-275 80 83 .

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2021.
Mer info
Kontaktperson Anton Boman
Telefon 070-275 80 83
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norra Skog är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vi är en framtidsfrämjande innovatör för den moderna skogsföretagaren som ser att livet, i och med skogen, förändras med människor som äger och brukar den. Vårt mål är att utveckla värdet av livet och råvaran i norrländska skogar. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder kronor, driver tre sågverk har flera förädlingsenheter och en unik stolpfabrik. Inom Norra Skogs koncern arbetar cirka 600 personer.