Norra Timber söker timmerchaufför till Kåge såg

Norra Timber söker timmerchaufför till Kåge såg

Kåge såg är en modern industri som ständigt utvecklas och förbättras. Sågverket använder den senaste tillgängliga tekniken inom en rad områden och optimerar utbytet av varje stock i sin 45 meter långa såglinje. Sågen är specialiserad mot produktion av gran- och furuvaror av hög kvalitet och har effektiva produktionsenheter. Sågverket är den största säljaren av sågad gran i norra Norrland. Råvaran kommer från senvuxet virke från Västerbotten och Norrbotten. Det geografiska och samtidigt natursköna läget ger Kåge såg en väldigt strategiskt position ur logistisk synvinkel.

Ditt nya jobb

Nu söker vi två timmerchaufför till Kåge såg. I tjänsten som timmerchaufför kör du hjullastare eller höglyftande truckar där du ansvarar för logistiken på in och utgående timmer. Som anställd hos oss blir du en del av ett skiftlag med kunniga kollegor som kommer hjälpa dig att komma tillrätta och få den kunskap som behövs. Det är därför viktigt att du är bra på att samarbeta, är kommunikativ och bidrar till att sprida en god stämning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vem är du

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och erfarenhet av att arbeta som fordonsförare. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta som fordonsförare i industriverksamhet. Du ska vara kvalitetsmedveten, flexibel och ansvarstagande. Viktigt är att du är kommunikativ i svenska språket, noggrann, har god samarbetsförmåga samt en vilja att tillsammans med dina arbetskamrater ständigt bli bättre och lära dig mer.

Körkort B samt hjullastare godshantering eller C2 är en förutsättning för tjänsten Meriterande är C3B-kort.

En av tjänsterna är tillsvidare, heltid med skiftarbete där nattskift förekommer var 5 vecka.

Andra tjänsten är ett vikariat då en av våra medarbetare blir föräldraledig, till och med augusti 2023

Tillträdesdag till båda tjänsterna är snarast eller enligt överenskommelse.

Närmare upplysningar om tjänsten:

Mona Karlsson, produktionschef Såg/timmer. 072- 238 55 57, mona.karlsson@norraskog.se

Anställning sker löpande så tveka inte att redan nu skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är dock 22 augusti 2022.

Om Norra Timber

Norra Timber är en del av Norra Skog som är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vårt mål är att utveckla värdet av råvaran i norrländska skogar. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder kronor, driver tre sågverk har flera förädlingsenheter och en unik stolpfabrik. Inom Norra Skogs koncern arbetar cirka 600 personer.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norra Skog är en nybildad skogsägarförening med rötterna i Norra Skogsägarna och Norrskog. Föreningen ägs av 27 000 enskilda skogsägare med ett samlat skogsinnehav på drygt 2,1 miljoner hektar skogsmark i norra Sverige. Norra Skog har sitt huvudkontor i Umeå och ett 30-tal lokala kontor, från Sundsvall i söder till Övertorneå i norr. Industridelen, Norra Timber, omfattar tre sågverk, tre förädlingsenheter och en stolpfabrik. Tillsammans äger också medlemmarna 30 procent av massabruket Husum Pulp AB.