Servicetekniker

Servicetekniker

Nordtruck AB söker Servicetekniker

Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede och söker nu en Servicetekniker till Skellefteå området.

Ditt nya arbete:
Du kommer att arbeta med service och reparationer av diesel- och eltruckar samt övriga förekommande maskiner inom vårt sortiment. Du utrustas med en servicebuss och arbetar hos våra kunder med förebyggande underhåll, reparationer och övrig service.
Kunderna har varierande krav på tillgänglighet vilket kan innebära arbete på icke ordinarie arbetstid. Tjänsten är på heltid.

Din bakgrund:
Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som trivs med att arbeta självständigt.
Du tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller.
Vi söker Dig som har erfarenhet från reparationer av truckar, lastbilar eller entreprenadmaskiner. Körkort klass B är ett krav.

Ordning och reda samt vårda och skapa goda kundrelationer är viktiga parametrar i arbetet varvid dina personliga egenskaper värdesätts högt.

Som tekniker rapporterar man sitt arbete direkt in i vårt affärssystem ute hos kund, vilket innebär att Du bör vara en van PC-användare.

Vi erbjuder:
En arbetsplats med goda arbetsförhållanden.
Ett självständigt och omväxlande arbete där Du får arbeta med välkända produkter. Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ. Utbildning på samtliga maskinerna får Du internt av oss.
För
mer information är du välkommen att kontakta:

Servicemarknadschef Sten-Arne Sjöberg på mobil 070-265 52 14 eller 0660-26 55 70.

Märk Din ansökan "Servicetekniker" och skicka in den snarast, dock senast 15 mars via e-post till sten-arne.sjoberg@linde-mh.se
Mer info
Kontaktperson Sten-Arne Sjöberg
Telefon 0660-265570
Email Mejla Sten-Arne Sjöberg
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.linde-mh.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordtruck AB är ett helägt dotterbolag till Linde Material handling och erbjuder erkänt effektiva lösningar för hantering av gods, försäljning, uthyrning och service av Lindes kompletta truckprogram, Terberg terminaldragare samt Tennant sop- och skurmaskiner. Materialhanteringsutrustningen är välkända varumärken världen över. Nordtruck i samarbete med Linde i Sverige arbetar i nära samverkan med användarna och de omfattande tjänsterna säkrar kontinuerlig drift, pålitlig prestanda och hög hållbarhet. Nordtrucks försäljning uppgick till sammanlagt ca 150 milj. Sek. år 2019 och företaget har cirka 40 anställda.