Nu söker vi en logistiker till Ursviken Technology AB i Skellefteå

Nu söker vi en logistiker till Ursviken Technology AB i Skellefteå

Arbetsbeskrivning

Som logistiker hos oss arbetar du främst med godsmottagning, avsändning, avsyning av inkommande material, reklamationer, leveransbevakning och inventering. Även vissa inköp igår i arbetet.

Dina dagar är omväxlande, du får ta mycket eget ansvar, arbeta självständigt samtidigt som du har ett nära samarbete med inköp och produktion.

Vem är du?

Du som har en logistikutbildning kompletterat med några års erfarenhet inom industri eller liknande, vi förutsätter att du har god datorvana och behärska engelska i tal och skrift. Traktor och truckkort är meriterande. Du är serviceinriktad, noggrann, initiativrik och ansvarstagande, en person som uppskattar utmaningar.

Vad erbjuder vi?

Du ingår i ett team och i en varm gemenskap med yrkesstolthet som månar om företaget.

I teamet arbetar man nära tillsammans och där den interna kulturen präglas av glädje, engagemang och viljan att gemensamt utvecklas och förbättras.

Här är kärnan att trivas på jobbet med flera goda förmåner som gynnar både dig personligen men också ger uppskattning åt det goda arbete vi tillsammans har utfört.

Har du frågor kring tjänsten kontakta:

Jan Ström, Necto AB, som hjälper oss med rekryteringen.

070–6661355, jan@nectoab.se

Ansökan: Skriv några rader om dig själv och skicka in din CV, ansök idag då urval sker löpande. Ursviken Technology AB eftersträvar en jämn könsfördelning och därför ser vi gärna kvinnliga sökanden. Skicka ansökan till:cv@nectoab.se
Mer info
Kontaktperson Jan Ström
Telefon 0706661355
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juli (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ursviken Technology AB tillhör finska Ursviken Group Oy som ägs av finska investeringsfonder. I företagsgruppen ingår Ursviken Technology AB i Sverige, Pivatic Oy i Finland och Ursviken Inc. i USA. Gruppen utgör ett globalt affärsnätverk för produktion, försäljning och service av maskiner för plåtbearbetning.
Ursviken Technology har idag 60 medarbetare i Skellefteå.

Läs mer om oss på www.ursviken.com