Arbetsledare, Svets

Arbetsledare, Svets

JOBB MED HJÄLP AV NECTO AB

Necto AB är ett rekryteringsföretag med mycket goda kontakter hos norra Sveriges industriföretag. Vi hjälper dessa företag att rekrytera kompetenta medarbetare och förmedlar alla yrken inom industrin.

Just nu söker vi en arbetsledare till vår kund i Skellefteå.

Kundföretaget

Företaget är en ledande underleverantör till tillverkningsindustrin i Sverige, med gott renommé och en pålitlig leverantör.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för vår svetsavdelning, vilket innebär att driva och utveckla produktionen på ett sätt som säkerställer vår långsiktiga konkurrenskraft. Du kommer att arbeta med daglig styrning, effektivitetsförbättringar, kvalité och ledtidsreduktioner. Tjänsten innebär också att leda och fördela arbetet bland våra medarbetare i produktionen.

Vem är du?

Vi tror att du har erfarenhet av arbetsledning i ett tillverkande företag. Du är van vid att arbeta med strukturerat kvalitetsarbete och ständiga förbättringar. Det är viktigt att du är kundfokuserad och har ett tydligt ledarskap.

Som person är du:

Självgående, flexibel, lyhörd och en god kommunikatör. Rollen ställer krav på att du är strukturerad samtidigt som du har ett engagemang att utveckla organisation och arbetssätt.

Därför bör du bli vår arbetsledare:

Du kommer att bli en viktig medarbetare i företagets ambitioner att än mera befästa sin position på marknaden. En tjänst i ett företag med framåtanda och en kreativ miljö, hög förändringstakt, korta beslutsvägar och stor frihet under ansvar.

Frågor besvaras av: Jan Ström tel. 070-666 13 55

Skicka in din ansökan
snarast. Urval sker löpande.

cv@nectoab.se
Mer info
Telefon 070-666 13 55
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NYTT JOBB MED HJÄLP AV NECTO AB