Platschef (bygg) till NORDEC i Västerbotten

Platschef (bygg) till NORDEC i Västerbotten

NORDEC kombinerar styrkorna hos våra föregångare genom fusionen mellan Normek och Ruukki Building Systems. Vårt namn är nytt, men vår historia sträcker sig över mer än 80 års design, tillverkning och installation av stomkonstruktioner för de mest krävande byggprojekten. Vår omfattande expertis och erfarenhet som samlats under flera år hjälper oss att se en större bild och möjligheterna för våra kunder.

Vi är Nordens ledande aktör inom design, tillverkning och montering av stål-, tak- och fasadlösningar till byggindustrin i Sverige, Finland och Norge. Vi är även verksamma i Litauen, Polen och Tjeckien. Vi omsätter årligen 190 M€ med fem produktionsanläggningar och 650 medarbetare. NORDEC är en del av Donges Group med säte i Frankfurt am Main, Tyskland.

Våra tjänster täcker hela värdekedjan. Vi tar det övergripande ansvaret för projektet, från design till produktion och installation. Samtidigt levererar vi alltid lösningar som bäst passar våra kunders behov och mål.

Vår driftsmodell gör oss effektiva och det skapar värde. Detta innebär mindre tid på plats samt säkrare och mer kostnadseffektiva åtgärder. Vi bygger varaktiga partnerskap drivna av högkvalitativ kundservice och gemensamma mål. Vi strävar efter att göra våra kunders arbete så enkelt som det kan vara.

Vi tror att helheten alltid är starkare än summan av dess delar. Lagarbete är drivkraften bakom NORDEC, både i samarbetet mellan våra affärsenheter och i vår strategi för att möta våra kunders behov. Ju bättre vi arbetar tillsammans, desto tydligare kan vi se den stora bilden för våra kunder, vilket gör att vi kan hantera stora utmaningar och små detaljer med skicklighet och precision.

NORDEC - Together for smart solutions

Då vi nu tar ett stort steg framåt på den svenska marknaden vill vi nu hitta några fler kompisar.
Är det dig vi söker?

Ditt uppdrag
I rollen som Platschef kommer du vara en mycket viktig person i vår projektverksamhet. Du ansvarar för att aktuellt uppdrag genomförs, enligt handlingar, med högsta möjliga effektivitet samt i överensstämmelse med våra riktlinjer. Som platschef hos oss kommer du att vara platschef över våra delar av projekten och inte alltid över de totala projekten.

Vem är du
Du arbetar antagligen idag inom någon form av bygg-, anläggnings- eller tillverkande industri.
Som ledare är du strategisk, strukturerad, handlingskraftig och innovativ. Du är affärsmässig och ser helheten i vår verksamhet och varje enskilt projekt. Du är relationsskapande, har förmågan att engagera, delegera och leda samtliga parter mot gemensamma mål. Att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv är något du trivs med och värdesätter.

För dig är ordning och reda på arbetsplatsen en självklarhet och du sätter alltid arbetsmiljön och säkerheten i första rummet.

Visst låter det intressant?
Läs mer om oss på nordec.com
Några av våra referensprojekt kan du hitta på: https://nordec.com/references

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att konfidentiellt kontakta:
Rekryteringsassistent Ingela Johansson på rekryteringsföretaget Terminalen Executive and Specialist Search via e-post ingela.johansson@terminalen.nu eller telefon 0730-45 87 20.

Om du är från annan ort och vill flytta till oss så hjälper vi självklart dig och din familj med dom praktiska omlokaliseringsfrågorna som kan uppstå genom vårt samarbete med Terminal 5 Relocation (www.terminal5.nu)

Välkommen med din ansökan senast 22 maj 2022 till www.terminalen.nu/rekryteringar
Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev.

Notera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Om tjänsten tillsätts före sista ansökningsdag tas annonsen bort från Terminalens webbplats.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (4 dagar kvar)