Spolbilstekniker till NHS i Skellefteå

Spolbilstekniker till NHS i Skellefteå

Till NHS i Skellefteå söker vi nu en till medarbetare till våra spolbilar. Vi söker dig som trivs i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till kunderna står i fokus.

Arbetsuppgifter
Variationen i våra uppdragen är stor och arbetet är därmed omväxlande. Arbetsuppgifter inkluderar bland annat spolning av rör och slamsugning, service- och underhållsarbete av avlopp och dagvattensystem, större saneringsuppdrag vid till exempel oljeläckage, tömning och rengöring av oljeskiljare, tvättning av olika objekt samt klottersanering. Då vi erbjuder jour dygnet runt kan jourtjänst bli aktuellt.

Din Profil
Vi söker dig som:
  • Är en trygg och säker förare
  • Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
  • Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
  • Är social och trivs med att ha mycket kundkontakt
Det är meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet av liknande tjänst
  • Har C-körkort och YKB
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är självgående, ordningsam och ansvarstagande som person. Du behöver vara stresstålig och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla, samt att du är bekväm med att själv driva merförsäljning och hitta nya affärsmöjligheter. För rätt person som vill vara med och utvecklas med oss och som idag saknar C-körkort, erbjuder vi utbildning för C-kort under anställning.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Sundvall via e-post tomas.sundvall@nhspolning.se.

Är du intresserad?
Skicka din ansökning via vårt formulär på Ocabs hemsida. Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller personligt brev utan du kan istället berätta fritt vad du arbetat med och vad du vill göra framöver.
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Fastighet, Industri & Anläggning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nhspolning.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av sug- och spoltjänster för underhåll och sanering för fastighet och industri. Vi har moderna fordon och utrustning för alla uppdrag inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Vi anlitas både vid planerade och förebyggande åtgärder och vid akuta insatser. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till bostadsrättföreningar och privatpersoner.

NHS är en del av Oleterkoncernen där även Ocab, MCM Relining och Planea ingår. Ocab erbjuder rikstäckande avfuktning, sanering och skadeutredningar, MCM Relining utför totalrenovering av avloppssystem genom relining och Planea erbjuder kvalificerat konsultstöd för utveckling av fastigheter. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder en verklig helhetslösning inom skade-, industri- och fastighetsservice.