Elon i Skellefteå söker två kollegor

Elon i Skellefteå söker två kollegor

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av god service och snabbt tempo i en vänlig miljö? Hos oss på Elon i Skellefteå får du frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom ditt driv och intresse. Nu söker vi två serviceinriktade installatörer till vår vitvaruavdelning.

Dina arbetsuppgifter

Som vitvaruinstallatör kommer du att arbeta med service ute hos våra kunder i Skellefteåområdet med omnejd. Du kommer utföra installationer av produkter i både lägenheter, flerbostadshus och offentliga miljöer. Arbetet är fysiskt krävande, vilket gör att du ibland arbetar i team om två personer. Du kommer ha ett nära samarbete med såväl kollegor som kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Som person är du engagerad, framåt och flexibel. Du är en positiv person som har en god inställning i de utmaningar som du tar dig för. En frisk fläkt som inte är rädd för att ta egna initiativ och som alltid vill utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kollegor som kunder tror vi att du är en god lagspelare. Likaså värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

För att lyckas i rollen krävs det att du:
  • har B-körkort
  • behärskar svenska i tal och skrift samt kan kommunicera på engelska
  • har god fysik eftersom tjänsten bitvis innebär tunga lyft
Det är meriterande om du har:
  • arbetat med kundkontakt tidigare
  • el-kunskap eller tidigare arbetat som fastighetstekniker, installatör, mekaniker eller
Snickare

Elon i Skellefteå erbjuder dig en spännande roll inom ett väletablerat och nytänkande bolag. En arbetsroll där du har möjlighet att bidra, utmanas och utvecklas. Vill du bli en del av vårt Team och vara med på vår fortsatta resa framåt, då är du varmt välkommen till oss!

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Elon i Skellefteå med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Irma Öhlund, e-post: irma@wikan.se eller tel: 0910-77 09 83

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2022-05-29.

Tjänsten avser heltid med tillträde efter överenskommelse.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Irma Öhlund
Email Mejla Irma Öhlund
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elon är Sveriges och Nordens största butikskedja inom vitvaror och hemelektronik med 274 butiker fördelade över landet. Vi i Elon Skellefteå är ett privatbolag som är en del av butikskedjan Elon. Ett företag som arbetar för att våra kunder ska få ut det bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt. Vi erbjuder ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och kompletta kök med köksinredning. En arbetsplats som erbjuder händelserika dagar och stora utvecklingsmöjligheter.