Supervisor/Arbetsledare till NCC Sektor Sten, Norra Berggruppen

Supervisor/Arbetsledare till NCC Sektor Sten, Norra Berggruppen

NCC Industry
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Supervisor/Arbetsledare till NCC Sektor Sten, Norra Berggruppen
Vi behöver förstärka vår organisation i spränggruppen Norra Norrland med en engagerad och driven medarbetare i Skellefteå-, alternativt Umeå.

Rollen hos oss
Som Supervisor hos oss på NCC Industry Berggrupp driver du verksamheten med fokus på bergsprängning, tillsammans med medarbetare och underentreprenörer. Det innebär att du bland annat ansvara för att planera och medverka till projektens tekniska och ekonomiska genomförande samt för att anskaffa resurser och fördela arbete inom projekten. Du kommer att arbeta i ett stort geografiskt område i norra Sverige.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Meriterande om du har grundkurs i sprängteknik men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter från anläggnings- eller bergbranchen. Du skall ha goda administrativa kunskaper samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Dina egenskaper
Du är ansvarsfull, gillar att jobba i team och som sätter säkerheten först. Du har en naturlig egenskap att vårda relationer med våra kunder och leverantörer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Ytterligare information
God datorvana och B-körkort är ett krav för denna tjänst. Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges största sprängarteam ovanjord. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Vill du veta mer om tjänsten?
Vänligen kontakta Site Manager Daniel Forsgärde, 070- 207 11 89. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-01-19. Registrera din ansökan och CV nedan.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.