Fordonsmekaniker till entreprenadmaskiner hos Mecra!

Fordonsmekaniker till entreprenadmaskiner hos Mecra!

Vill du utvecklas tillsammans med Mecra och arbeta med den senaste tekniken inom maskin, el, hydraulik och mekanik för entreprenadmaskiner? För rätt person kommer det finnas möjligheter för vidareutbildningar inom yrket, sök till tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Mecras räkning en Fordonsmekaniker till entreprenadmaskiner. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Mecra. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Mecras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Mecra arbetar med försäljning av entreprenadmaskiner och är Generalagent för Atlas Weyhausen GmbH med produkterna Weycor hjullastare och vältar i norra Sverige. Mecra är ett växande och välmående företag som söker efter att utöka sitt tighta och sammansvetsade team. Du kommer arbeta med erfarna kollegor inom branschen som kommer finnas som stöttepelare under din uppstart. Du kommer ha gyllene möjligheter att utvecklas i rollen som Fordonsmekaniker på Mecra då dom är ett företag som ligger i framkant när det kommer till maskinpark och att hålla sig uppdaterade med den senaste tekniken. För rätt person kommer möjligheter till vidareutbildning att finnas och Mecras vision är att du ska bli ledande fordonsmekaniker hos dem på sikt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med allt från felsökning och reparation till ny montage av styrmekanik och hydraulik på entreprenadmaskiner samt en del utvecklings arbete. Under vissa uppdrag arbetar du ute på fältet hos kunder medans du andra dagar arbetar inhouse i Mecras verkstad. Mecra lägger stort fokus på service och erbjuder sina kunder bästa möjliga service.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Felsökning
  • Reparation
  • Ny montage av styrmekanik.
  • Utveckling av nya produkter
Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter. Du har ett stort tekniskt intresse när det kommer till maskin, el, hydraulik och mekanik. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Mecra.
Som person är du driven, nyfiken och tycker om att dagligen utvecklas. Vidare är du flexibel och trivs med en omväxlande vardag.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Mecra är Generalagent för Atlas Weyhausen GmbH Med produkterna Weycor hjullastare och vältar i norra Sverige. Weycor hjullastare finns i 17 storlekar - från 2 till 14 ton. Ytterligare ett utbud som vi tillhandhåller är Hyundais mini- och midigrävare. Bekväma, pålitliga och smidiga grävmaskiner, perfekt för alla jobb där en vanlig storlek på grävmaskin inte passar in.

Vi har egen serviceverkstad och servicebilar och kan därmed erbjuda våra kunder en hög servicenivå. Vi säljer och servar Engcon tillt rotatorer samt det mesta i utrustning väg för hjullastare och grävare av de flesta märken. Vi hyr även ut maskiner mot förfrågan.

https://www.facebook.com/Mecraconsult/
http://www.mecra.se/sv/hem.htm
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.