Maskincentrum rekryterar servicetekniker

Maskincentrum rekryterar servicetekniker

Maskincentrum har sedan starten 1999 erbjudit verkstadsindustrin service & underhåll av maskiner för metall-plåt- och träbearbetning. De är en märkesoberoende servicepartner med ett nära samarbete med flertalet ledande maskinleverantörer. Deras affärsidé är att erbjuda verkstadsindustrin marknadens mest attraktiva samarbetspartner, därför strävar de alltid efter att ha högsta möjliga kompetenser, de bästa metoderna och den effektivaste utrustningen. Maskincentrum är ett lokalägt bolag som ägs av NAJT Holding AB. I koncernen finns det även 2 systerföretag, Trekomp Maskinservice AB & Tryckluftcenter i Norrland AB. Vill du läsa mer om Maskincentrum så besök maskincentrum.com.

Maskincentrum förstärker nu sitt team med en servicetekniker med placeringsort i Skellefteå med omnejd.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av de flesta maskiner för metall-plåt- & träbearbetning inom verkstadsindustrin, som bland annat Okuma, Doosan och Mazak. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling.

I denna tjänst utgår du från hemmet, körkort B är därför ett krav.

Din profil
Detta är den perfekta tjänsten för dig som gillar att resa och har ett genuint intresse av människor, teknik och service. Vi söker dig som vill arbeta med service av verktygsmaskiner och din utbildning och erfarenhet är därför inriktad på el, elektronik, hydraulik, pneumatik & mekanik.

Som person är du en problemlösare som trivs med att ta egna initiativ och beslut. Du arbetar på ett affärsmässigt och ärligt sätt mot både kunder, kollegor och leverantörer. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Körkort B är ett krav.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Övrig information
Urval sker löpande och tjänsten tillsätts då rätt person hittats. Vid frågor om tjänsten, kontakta Malin Ahlqvist VD på Maskincentrum via 0660-26 65 76. Har du frågor om ansökningsförfarandet eller rekryteringsprocessen kontakta Malin Vedman, malin.vedman@onepartnergroup.se, 0660-689 602.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 1 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se