Vi söker en verktygsslipare till Martinsons, Bygdsiljum

Vi söker en verktygsslipare till Martinsons, Bygdsiljum

Vi söker en verktygsslipare till Martinsons, Bygdsiljum

Är du en slipad person med en skarp blick som tycker om att göra ditt yttersta för att uppnå ett gott resultat i ditt arbete? Då är det dig vi söker! Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, men som verktygslipare på Martinsons är de främsta arbetsuppgifterna att arbeta med slipning, bearbetning av stål samt underhåll och tillsyn av olika maskiner. På företaget arbetar de effektivt och flexibelt med de resurser som finns och arbetsbelastningen kan variera från dag till dag. Det innebär att du som söker denna tjänst måste vara en flexibel problemlösare som kan arbeta både självständigt samt tillsammans med dina kollegor.

Formell kompetens:
  • Körkort B och tillgång till bil - Utbildningsbakgrund inom verkstad, fordonsteknisk eller träteknisk
  • Meriterande om du har erfarenhet från verkstadsmiljö, kunskap om hyvelmaskiner eller motsvarande.
Din bakgrund:

För att passa i rollen som verktygslipare på Martinsons tror vi att du är en praktiskt lagd person som är noggrann och har ett gott ordningssinne. Det är även viktigt att du är lyhörd för fabrikernas behov och är intresserad av att tillsammans med dina medarbetare arbeta mot gemensamma mål.

Information om anställningen:

Detta är en direktrekrytering mot kund vilket innebär att du blir anställd direkt av Martinsons i Bygdsiljum. Dina arbetstider kommer att vara måndag-fredag kl 6.30-15.30.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi har hittat rätt person, vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt! Vid frågor gällande tjänsten kontakta Daniel Johansson, daniel.johansson@lernia.se eller Viktoria Johansson, viktoria.johansson@lernia.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Martinsons är en familjeägd träförädlingsindustri med starka rötter i Västerbotten. Företaget förädlar den norrländska skogen till högkvalitativa trävaror och färdiga funktionslösningar som bidrar till ökat träbyggande. Förutom en omfattande produktion av sågade trävaror har Martinsons stora framgångar med sina stomsystem i limträ och KL-trä för flerbostadshus, broar och hallar som bygger framtidens hållbara samhälle. Koncernen har idag ca 440 anställda och omsätter 1,6 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Bygdsiljum.

Gå gärna in på länken så kan ni få en inblick hur det är att arbeta på Martinsons https://www.youtube.com/watch?v=F54nTPMFXK4