Efterbehandlare till Martinsons, Bygdsiljum

Efterbehandlare till Martinsons, Bygdsiljum

Arbetsuppgifter

Tjänsten som efterbehandlare innebär att du kommer att ingå i ett team som arbetar med efter- och slutbehandling av olika limträkonstruktioner med olika typer av handmaskiner. Rotation inom övriga ansvarsområden förekommer.

Formell kompetens
  • Körkort B och tillgång till bil
  • Behärskar ritningsläsning
  • Snickarvana och traverskort är meriterande men inget krav.
Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker är en engagerad och lyhörd person som klarar av att hålla igång flera uppgifter samtidigt. Du är en person som behåller lugnet i stressade situationer och utför alla dina uppgifter på ett säkert och noggrant sätt. Du tar lätt egna initiativ och trivs när du får arbeta tillsammans med andra. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom tillverkningsindustrin och/eller träindustrin. Tunga lyft förekommer då du använder dig av handmaskiner i ditt arbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning på heltid i Bygdsiljum med möjlighet till övertag för rätt person. Arbetet innebär skiftgång.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi ser gärna att du redan nu skickar in din ansökan, då urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kommer tillsättas så snart vi hittat rätt personer. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att maila daniel.johansson@lernia.se eller viktoria.johansson@lernia.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, alla ansökningar sker via vår hemsida www.lernia.se/jobb/
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Martinsons är en familjeägd träförädlingsindustri med starka rötter i Västerbotten. Företaget förädlar den norrländska skogen till högkvalitativa trävaror och färdiga funktionslösningar som bidrar till ökat träbyggande. Förutom en omfattande produktion av sågade trävaror har Martinsons stora framgångar med sina stomsystem i limträ och KL-trä för flerbostadshus, broar och hallar som bygger framtidens hållbara samhälle. Koncernen har idag ca 440 anställda och omsätter 1,6 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Bygdsiljum.

Gå gärna in på länken så kan ni få en inblick hur det är att arbeta på Martinsons https://www.youtube.com/watch?v=F54nTPMFXK4

Martinsons är ständigt av behov av kompetent personal och nu söker vi efter en efterbehandlare.