Är du Markbyggarnas nästa maskinförare?

Är du Markbyggarnas nästa maskinförare?

Är du en person som har ett stort intresse för olika maskiner, så som grävmaskin och hjullastare? Vill du bli en del av Markbyggarna där grävmaskinen är ditt främsta verktyg? Stämmer det in på dig, sök tjänsten idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Markbyggarnas räkning en maskinförare. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Markbyggarna under 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Markbyggarna är idag sju personer och då förfrågningarna blir fler vill de nu utöka arbetsgruppen med en maskinförare för att kunna möta ordertrycket. Arbetet kommer att ske inom Skellefteås kommungränser där man varje morgon tar sig till Markbyggarnas baracker med firmabil och utgår därifrån. De har nya fräscha maskiner och sitter snart i helt nybyggda lokaler.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Markbyggarnas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Markbyggarna hjälper Skellefteå Kraft med mark- och anläggningsarbeten. Din främsta arbetsuppgift kommer att vara att gräva och fylla kabelgravar med grävmaskinen som ditt verktyg. Det kommer även att förekomma andra anläggningsuppgifter där det kommer att finnas möjlighet att köra fler maskiner, så som hjullastare. Arbetet är förlagt på dagtid.

Vi söker dig som

Har B-körkort, meriterande är om du har BE- och C-körkort. Du har förarbevis, förarbok eller ett brinnande intresse för maskiner.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Markbyggarna. Du är en tävlingsinriktad person som ser målet som en morot att arbeta hårdare. Du är arbetsam och tycker om att arbeta tillsammans i team.

START: Mitten på augusti
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Markbyggarna bedriver mark- och anläggningsentreprenader framför allt mot Skellefteå Kraft.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.