Mekaniker till Logart Bil

Mekaniker till Logart Bil

Vi behöver bli fler mekaniker i vår verkstad då nya bilmärken ska in på Logart Bil!
Med ett starkt lokalt fäste sträcker sig våra anor från 1931. Vi ser fram emot utvecklingen vi har framför oss och har som mål att vara första valet där man vill köpa sin bil, det självklara valet när det gäller service och den mest trivsamma arbetsplatsen att jobba på. Du är viktig för oss!

Vi på Logart Bil är specialister på Ford service/reparationer och vi utbildar våra mekaniker löpande för att ständigt vara bäst på det vi gör. Idag är det ett glatt och trivsamt gäng som arbetar i vår verkstad med blandade åldrar, såväl killar som tjejer. Verksamheten är heltäckande med försäljning, verkstad, plåtverkstad, reservdelar, ekonomiavdelning och rekond. Idag säljer vi Ford och Maxus samtidigt som vi har nya bilmärken på väg in.

Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Ett tekniskt intresse är varmt välkommet såväl som en vilja att utvecklas med företaget. Du kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska och har goda datorkunskaper. Som person är du positiv, flexibel och har en god känsla för service. Ditt mål är att uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina reparationsarbeten men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Vi tror att vår nye mekaniker kommer att få uppleva en positivt utvecklande resa som innefattar modernisering och mycket nytt att lära för att möta en ständigt föränderlig bilmarknad.

Information och kontakt

Tjänsten avser heltid och du blir anställd direkt av Logart Bil. Urval och intervjuer sker löpande med sista ansökningsdag 2022-10-09

I denna rekrytering samarbetar Logart bil med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se. Information om tjänsten lämnas av Irma Öhlund, 0910-77 09 83 eller mail irma@wikan.se

Välkommen till Logart!
Mer info
Kontaktperson Irma Öhlund
Telefon 0910-77 09 83
Email Mejla Irma Öhlund
Område Skellefteå
Yrkesroll Fordon, Reparatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.