Truckförare/godsmottagare inför sommarjobb hos stor uppdragsgivare!

Truckförare/godsmottagare inför sommarjobb hos stor uppdragsgivare!

Om företaget

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Arbetsuppgifter

Vi söker en person för godsmottagning av lastbilar och förrådsarbete hos vår uppdragsgivare.

Dina arbetsuppgifter kan komma att vara i utlämningen vid förrådsdisk, där du kommer att lämna ut utrustning och artiklar som används i verksamheten och det är en klar fördel om du har en övergripande kunskap om komponenter inom el och svets. I uppdraget ingår en del registrering i system och andra uppgifter vid tangentbordet så därför krävs det god datavana

Vidare kommer du att arbeta med olika arbetsuppgifter såsom godshantering, truckkörning och packning av leveranser. Som godsmottagare är du en person som har i uppgift att ha ordning på lagret och godsmottagningen därför bör du vara en person som är strukturerad med en god förståelse för lagerhållning.

Formell Kompetensen
  • Truckkort B1-4
  • B-körkort samt tillgång till bil
  • God datavana
Meriterande
  • Truckkort B6
  • Tidigare erfarenheter av godsmottagning eller liknande arbete


Personliga egenskaper


Eftersom arbetet bland annat innebär hantering av gods med säkerhetsföreskrifter är det viktigt att du som person är noggrann och uppmärksam samt tar ansvar i det dagliga arbetet. Vidare är det viktigt att du är självgående och tar egna initiativ samt är aktiv under upplärning. Arbetet kan i vissa fall innebära en del lyft så det är bra om du är van att hugga i och gillar att arbeta med kroppen. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och söker dig som är arbetsam, positiv, självgående och lösningsorienterad.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning via Lernia
Skellefteå med omnejd
Heltid/Dagtid

Tillträde

Uppdraget är ett sommaruppdrag men start kan bli tidigare under våren.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta bemanningssamordnare Zandelie Hällgren, 072-254 17 53
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 8 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.