Lernia söker montör!

Lernia söker montör!

Arbetsuppgifter

Vi söker en initiativtagande och driven person som trivs inom industrin. Du kommer i huvudsak att jobba som montör. Arbetet består av varierad montering av mindre detaljer till stora delar. I arbetet ingår truck- och traverskörning.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av att jobba inom industrin.

Truckkort.

B-körkort är ett krav.

Meriterande

Har du ritningsläsning, B6-truck (fyrvägstruck), travers och/eller Säkra lyft så är det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker en glad och positiv montör som trivs med att arbeta fysiskt och alltid har viljan att leverera en god service! Du är initiativtagande, ansvarsfull och självgående samt van att hugga i där det behövs. Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitetstänkande och hälsomedvetenhet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Dagtid/Skellefteå

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Välkommen med din ansökan idag! Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Camilla Hörnlund, camilla.hornlund@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet av industrin, inom mekanik eller montering? Drivs du av att arbeta i ett högt tempo och leverera högklassig service? Då är det här ett jobb för dig! Vi på Lernia söker nu montörer till vår kund i Skellefteå, ett stabilt och modernt företag med många möjligheter.