Lernia söker Träindustriarbetare till Plusshus

Lernia söker Träindustriarbetare till Plusshus

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar jobb i fabriksproduktion där största arbetsuppgifterna innefattar tillverkning av väggelement och husmoduler.

Formell kompetens
  • Du har en godkänd gymnasieutbildning, gärna inom bygg
  • B-körkort samt tillgång till bil, truckkort eller traverskort är meriterande
  • Du har god kännedom inom ritningsläsning
  • Hantering av spikpistol är ett krav och hantering av övriga handmaskiner är meriterande
Din bakgrund

Vi ser att du som söker har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Samt att du fått goda kunskaper att hantera spikpistol. Alternativt att du har läst träteknisktutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du besitter ett praktisk handlag, har hög arbetsmoral, pålitlighet och god förmåga till samarbete. Vi ser att du som anställd hos oss är utåtriktad och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare då du kommer att vara vårt ansikte utåt

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning hos Lernia/Heltid/Renholmen
Tjänsten är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta bemanningssamordnare, Zandelie Hällgren. 072 - 254 17 53

Lernia är vägen framåt
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome Plusshus producerar bostadshus i trä med modern och rationell volymbyggnadsteknik. Genom en hög prefabriceringsgrad erbjuder dom flexibla och kostnadseffektiva lösningar till professionella beställare i Sverige och Norge. Erbjudanden som omfattar koncept för småhusbebyggelse som radhus, kedjehus och fristående villor, och även flerfamiljshus och olika förtätningsprojekt.