Laboranter sökes för sommarjobb!

Laboranter sökes för sommarjobb!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat att utföra kemiska analyser för produktion, forskning och utveckling. Vi söker personer som är flexibla och du förutsätts kunna arbeta skiftgång med oregelbundna arbetstider.

Din bakgrund

B-körkort

Tillgång till bil

Lägst 3-årig gymnasiekompetens med naturvetenskaplig inriktning eller likvärdig utbildning.

Meriterande:

Påbyggnadsutbildning eller kurser inom kemi (oorganisk) och biologi.

Personliga egenskaper

Den person vi söker ska vara noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Arbetet ställer också höga krav på förmågan att samarbeta och komma fram till lösningar i grupp. Det är också viktigt att du är stresstålig. Vidare är det en självklarhet att vara flexibel, serviceinriktad och positiv. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Skellefteå med omnejd/Anställning via Lernia/Skiftgång

Tillträdesdag

Juni 2020

Information

Har du frågor om tjänsten, kontakta oss via mail på bemanning.skelleftea@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi laboranter för sommarjobb! Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.