Långsiktigt uppdrag som kundtjänstmedarbetare till Skellefteå Kraft

Långsiktigt uppdrag som kundtjänstmedarbetare till Skellefteå Kraft

Arbetsuppgifter

Vi på Lernia söker dig som vill arbeta med en av Sveriges bästa kundservice. Dina arbetsuppgifter är att arbeta med rådgivande kundservice, i första hand via telefon och e-post, där du får hjälpa kunden med bland annat nya avtal, problemlösningar och fakturafrågor och övriga kundservicefrågor. Det är viktigt att du alltid sätter kundens behov i främsta hand och har som mål att ha en hög lösningsgrad för att bibehålla nöjda kunder.

Formell kompetens
  • Du har erfarenhet av att bemöta och serva kunder genom kundtjänst, telefon, butik, reception eller liknande.
  • Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift. Har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.
  • Du är självklar i ditt sätt att hantera en dator, lär dig snabbt nya system och du är kvick vid tangentbordet
Din bakgrund

Vi tror att du som söker tidigare har arbetat antingen inom kundtjänst eller med telefoni så att det faller sig naturligt för dig att bemöta kunder med din röst då du i denna tjänst inte kommer att träffa kunderna personligen utan via telefon och mail. Eller så har du kanske arbetat inom service eller restaurangbranschen så att kundbemötande och service är ett ledord för dig och något du brinner för. Du är van att ha många bollar i luften samtidigt och trivs med ett jobb där det är fart och fläkt och ett högt arbetstempo. Du är samtidigt väldigt noggrann och är van och tycker om att ta ansvar för ditt arbete.

Personliga egenskaper

Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är ansvarstagande, prestigelös, flexibel och har en hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Dagtid/Anställning via Lernia/Löpande uppdrag

Tillträdesdag

Vi ser gärna att du som sökande kan börja redan under maj månad.

Information

Vi söker två personer för detta uppdrag, start gärna redan i maj om möjligt och vidare löpande uppdrag.

Har du frågor kring tjänsten, välkommen att ta kontakt med bemanningssamordnare Zandelie Hällgren, tel. 072-254 17 53 Låter detta som något för dig, sök redan idag då intervjuer för denna tjänst sker löpande!

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundservice tillhör affärsområde Marknad och är företagets ansikte utåt och hanterar kundkontakter både via telefon, mejl och i kundbesök. Kundservice främsta uppgift är att ge bästa möjliga service till både nya och befintliga kunder. Kundservice arbetar för hela koncernen och hanterar bland annat elavtal, fakturafrågor, bredbandsfrågor, felanmälningar för el och fjärrvärme samt säljer solceller. I arbetsuppgifterna ingår även att bemanna Skellefteå Krafts reception och svara på växelsamtal.