Konsultchef Skellefteå Vikariat

Konsultchef Skellefteå Vikariat

Vi behöver förstärka vårt team extra under en period med en konsultchef .

Vill du ingå i ett team som har grymt kul och gör skillnad för både individ och företag?

Vi är ett gäng drivna personer vars passion är att hjälpa företag med deras viktigaste resurs, nämligen personalen. I samma veva så hjälper vi även folk att hitta nya arbeten och lära känna nya företag. Vi matchar och det tycker vi är grymt kul. Vårt glada team består av kollegor på våra platskontor i Sundsvall, Umeå, Skellefteå och Piteå/Luleå. Vi kickar igång dagen med att träffas via nätet varje morgon, samarbetar inom teamet, hjälper och peppar varandra. Träffas emellanåt fysiskt för lite utbyte av idéer och för att fira våra framgångar. Och vi nöjer oss inte med det, vi samarbetar intensivt med våra värdefulla nätverk som inkluderar våra stödfunktioner inom Lernia, Lernia Utbildning, Lernia Matchning och andra aktörer inom utbildning och på arbetsmarknaden som har morgondagens kandidater.

Vi söker dig som vill:
  • Bygga och utveckla nätverk i näringslivet. Utåtriktad och uppsökande verksamhet.
  • Sköta vissa av våra befintliga uppdrag.
  • Matcha kandidater mot behov
  • Driva ditt ansvarsområde entreprenörslikt som om det vore ditt eget företag
Vi tror att viktiga egenskaper för att lyckas är att man är alert, målinriktad, har servicekänsla, är social, nyfiken, lyhörd, kreativ och har helhetssyn. Ju fler av dessa egenskaper och erfarenhet du har desto större förutsättningar för att lyckas. Har du jobbat inom bemanning och mot andra företag så är det stor fördel men vi ser också att man kan har relevanta erfarenheter även verkat inom andra branscher.

Heltid dagtid, vikariat till våren 2023. Skellefteå

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så kontakta Jan Engblom på 072-254 11 11 eller jan.engblom@lernia.se

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. 2021 fick 15 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.