Grävmaskinist sökes för sommarjobb

Grävmaskinist sökes för sommarjobb

Har du förarbevis för grävmaskin och gillar att ge god service? Då ska du söka denna tjänst!

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare. Detta ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en grävmaskinist för sommarjobb. Dina främsta uppgifter kommer att vara sortering och lastning med grävmaskin. Samt lossning av järnvägsvagnar, och underhåll av deponier. Arbetstiderna är förlagda till dagtid.

Om dig

Vi tror att du som söker tidigare har arbetat som grävmaskinist eller har utbildning inom detta område och trivs i denna roll. Du är ansvarstagande, flexibel och samtidigt serviceinriktad då du är ansiktet utåt för företaget där du möter företagets kunder.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Förarbevis för grävmaskin
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Fullständigt gymnasiebetyg
Du är en person som är lojal och van att ge god service. Du är självgående samt initiativtagande och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och mycket att göra.

Låter detta som jobbet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om anställningen
  • Placeringsort: Skellefteå
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning via Lernia
Ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta oss via mail på bemanning.skelleftea@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta: info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 12 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.