Extra-/sommarjobb som jobbmatchare i Skellefteå!

Extra-/sommarjobb som jobbmatchare i Skellefteå!

Du som studerar på personal-, beteendevetarprogrammet (eller liknande) - SE HIT!

Vi på Lernia i Skellefteå söker dig som studerar andra eller tredje året och vill jobba extra som jobbmatchare i vår och sommar, samt under kommande terminer. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Vad blir dina arbetsuppgifter?

Vi söker nu en Jobbmatchare till vår verksamhet inom Rusta och Matcha i Skellefteå. Rusta och Matcha är den nya matchningstjänsten och en del i arbetet inför den fortsatta reformeringen av arbetsförmedlingen. Vi skapar förutsättningar för nyanlända och långtidsarbetslösa att komma ut i arbetslivet och på så sätt bidra till samhället.

I rollen som Jobbmatchare kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innefatta:
 • Coacha och matcha vuxna ut i arbete eller hjälpa dem hitta vägen till arbete via studier.
 • Skapa företagskontakter och ett kontaktnät, där du vårdar företags- och kundkontakter.
 • Du kommer att jobba med deltagare både enskilt och i grupp.
 • Ha hand om individuella samtal, gruppaktiviteter och företagsbesök.
 • Administrativa uppgifter kopplade till uppdraget.
 • I ditt arbete kommer du arbeta både individuellt och tillsammans med kollegor från andra delar av Lernia inom både utbildning och bemanning och hitta rätt väg för varje deltagare!
Vem söker vi?

Du som söker tjänsten bör ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring där du ser varje individs unika förutsättningar. För att lyckas i rollen behöver du ha en pedagogisk förmåga, en vilja och förmåga att möta en mängd olika personligheter och vilja hjälpa dem att hitta rätt utveckling.

Vi söker dig som har:
 • Har minst 1 års eftergymnasial utbildning inom området personal & arbetsliv, socionom eller likvärdigt
 • Har minst 1 års sammanlagd arbetslivserfarenhet
 • Kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift
 • Ytterligare språkkunskaper ser vi som meriterande
Det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper.

Om anställningen
 • Placeringsort: Skellefteå
 • Tjänstgöringsgrad: Deltid
 • Tillträde: Omgående
Vad erbjuder vi?

I rollen som Jobbmatchare kommer du att arbeta med deltagare inom Arbetsförmedlingens nya tjänst Rusta & Matcha. Dina närmaste kollegor är övriga Jobbmatchare inom område Skellefteå.

Om Lernia

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi har attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos oss är du med och bidrar till att fler människor får jobb och att arbetsgivare kan stärka sin konkurrenskraft. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden!

Ansökan och information

Urvalet sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta till rekryterande chef Susanne Vesterlund, susanne.vesterlund@lernia.se

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär att vi strävar efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan! OBS, notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, vänligen sök tjänsten via annonsen. Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta: info@lernia.se.

Besök oss gärna på www.lernia.se.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är ca 6000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 15 000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på Lernia.se