Servicekoordinator - Machine Control region Norra - Skellefteå

Om jobbet

Leica Geosystems – when it has to be right
Leica Geosystems har i nästan 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och personal på bygg- och anläggningsprojekt. Vi är kända för vår utveckling av innovativa lösningar. Leica Geosystems medarbetare har stort fokus på support och service där kundens effektivitet och driftsäkerhet är högsta prioritet.

Som servicekoordinator är det ditt ansvar att se till att regionen har en fungerande planering för serviceteknikerna och att gällande rutiner för ordrar, installationer och lager följs i regionen. Att jobba som servicekoordinator innebär att du planerar installationer och servicejobb tillsammans med kunderna och kollegor. Det innebär att du är länken mellan lagret i Munkedal, order och kunden. Du är ansvarig för att planera in lagerkontroller och ansvarar för att ordrar blir beställda, levererade, monterade, dokumenterade och fakturerade.

Din bakgrund och erfarenhet

För att lyckas i rollen kan du ha en eftergymnasial teknisk utbildning och gärna några års erfarenhet från en koordinerande roll med administrativa arbetsuppgifter. Du är duktig på olika IT-lösningar och jobbar obehindrat i Microsoft Office. Du bör ha erfarenhet från inköp och fakturering och ett gott sinne för siffror.

Som person värderar du ordning och reda och är en fixare som tar varje uppgift med ett glatt och trevligt humör. Du har en förmåga att hitta lösningar istället för att se problem och du klarar av att ha många bollar i luften. För att trivas i rollen är du självständig och strukturerad, du driver ditt arbete målfokuserat och med engagemang. Du är serviceinriktad och social och har alltid kunden i fokus.

Varför jobba hos oss?

Du kommer få en utmanande vardag med goda utvecklingsmöjligheter i en internationell koncern. Leica Geosystems är i stark tillväxt och har spännande, högteknologiska produkter som du kan vara stolt över att representera. Du får också möjligheten att jobba med trevliga kolleger både i Sverige och utomlands.

Arbetsområde:

Norrland

Placeringsort:

Skellefteå

Övrig information:

Tjänsten är en tillsvidare anställning.

Välkommen med din ansökan genom e-post till: jobb@leica-geosystems.com

Märk din ansökan med "Servicekoordinator Norra”. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, men senast 30 juni 2017 vill vi ha din ansökan.

För mer info:

Kontakta Regionchef Anders Kempainen på telefon 0910-211 621
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 aug

Om företaget

Leica Geosystems är en del av Hexagon – en ledande global leverantör av informationsteknologier som driver produktivitet och kvalitet med hjälp av geospatiala och industriella företagsövergripande lösningar. Hexagons lösningar integrerar sensorer, mjukvara, branschexpertis och kundens arbetsflöden i intelligenta informationsekosystem som skapar handlingsinriktade beslutsunderlag. Lösningarna används i ett brett spektrum av branscher.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har mer än 16 000 anställda i 46 länder och en nettoomsättning på omkring 3 miljarder euro. Läs mer på hexagon.com och följ oss på @HexagonAB