Sales Representative Machine Control - Skellefteå

Sales Representative Machine Control - Skellefteå

Är du vår nästa relationsskapande säljare i Skellefteå?

Nu söker vi en säljare Machine Control till vårt säljteam i Norr.

Trivs du i ett team med inspirerande, engagerade kollegor och kunder? Vi erbjuder en tjänst där du med ditt brinnande intresse för ny teknik kommer att ha ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där kunden är vårt främsta fokus. Som en del i Hexagonfamiljen erbjuder Leica Geosystems dig möjligheter att utvecklas med den senaste tekniken där vi ger kunden möjlighet till helhetslösningar som bidrar till effektivitet och samtidigt bättre nyttjande av jordens resurser.

Är du säljare i Leica Geosystems så är du en orädd, relationsskapande person som gillar högteknologiska utmaningar. Din målsättning är att det är ute hos kund som du gör skillnad. Som säljare är ditt fokus kundens behov och du brinner för att hitta rätt lösning till rätt kund. Du erbjuds ett mycket varierande säljarbete alltifrån praktisk rådgivning till relationsskapande möten. Du kommer både att bearbeta befintliga kunder samt bedriva uppsökande verksamhet för att skapa och utveckla relationer dessa kunder. Detta är den perfekta rollen för dig som vill utvecklas i ett dynamiskt företag och som med högt driv och engagemang vill arbeta med teknisk försäljning mot företagskunder.

Om du triggas av och trivs med att sätta ambitiösa mål, får arbeta självständigt men samtidigt utvecklas i ett team kan detta vara något för dig. Du får stort utrymme att utöva entreprenörskap i din roll, med stöd av våra värderingar och strategi. Det är viktigt med ett högt engagemang hos våra medarbetare och att du är proaktiv och lösningsorienterad. Tillfredsställelse med att driva försäljning i hamn och ta ansvar för hela affären är något vi söker hos våra medarbetare.

För att vara säljare hos oss bör du ha teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Det är viktigt att du tidigare arbetat med försäljning och har du dessutom erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen är det mycket meriterande.

Du ska kunna kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och ha mycket goda datakunskaper inom Office 365, CRM gärna Salesforce. Arbetet är ett uppsökande och kundfokuserat arbete vilket innefattar resor, 3-4 dagar/vecka, så B-körkort är ett krav.

Arbetsområde:
Norr- och Västerbotten

Placeringsort:
Skellefteå

Intresserad?
Skicka din CV och ett personligt brev till jobb@leica-geosystems.com senast den 30 november. Märk din ansökan med "Säljare Machine Control Skellefteå".

Skicka gärna in din ansökan snarast eftersom urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Övrig information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Frågor om tjänsten besvaras av Mattias Johansson, Sales Manager North, 070-656 07 12, mattias.johansson@leica-geosystems.com

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.leica-geosystems.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Leica Geosystems – verkar globalt, agerar lokalt
Leica Geosystems har i nästan 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och för personal på bygg- och anläggningsprojekt.

Med kontor på ett stort antal platser runt om i hela Sverige och ca 130 anställda, prioriterar vi på Leica Geosystems alltid att vara nära vår kund. Vi jobbar i skräddarsydda team med säljare, produktspecialister, service & support med flera. Vi sätter stort fokus på att ha den spetskompetens som är nödvändig för att möta behoven hos våra kunder.

Leica Geosystems är en del av Hexagon – en global ledare inom sensorer, mjukvara och autonoma lösningar, vars teknologier formar sammankopplade och autonoma ekosystem i städer och i industriell produktion, för att säkerställa en skalbar och hållbar framtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca 20 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 3.8 miljarder euro. Läs mer på www.hexagon.com