Svetsmontör till Legosvets & Montage

Svetsmontör till Legosvets & Montage

Vi söker nu ytterligare en duktig svetsmontör till vår verksamhet i Byske.

Dina arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter som innefattar alltifrån legosvetsning i verkstaden till montage och service ute hos våra kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av ritningsläsning, svetsning och verkstadsarbete. Har du även erfarenhet av montageledning så är det ett stort plus. Då många ut av våra uppdrag finns ute hos våra kunder så krävs det att du är självgående och lösningsorienterad.
Som person är du ansvarstagande, ordningsam, noggrann och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är grundutbildad inom svetsning och talar flytande svenska. Svetslicenser, heta arbeten och mobila plattformar är meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav.

Information och kontakt

All kontakt gällande tjänsten ska gå via Wikan Personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

För information: Joakim Högdahl, 0910-77 09 85

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Joakim Högdahl
Telefon 072-7090285
Email Mejla Joakim Högdahl
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som företagsnamnet Legosvets & Montage AB beskriver är vi ett legotillverkande företag med en verkstad och måleri på sammanlagt 1750 kvm där vi tillverkar, blästrar och målar de stålkomponenter som kunden efterfrågar utifrån deras ritningar. Vi är verksamma inom hela Sverige och en stor del av våra uppdrag sker på plats ute hos våra kunder där vi utför service och montage.

Företaget grundades 1999, omsätter ca 23 miljoner per år och har ett 20-tal anställda.

Till dig som söker så erbjuder vi en trevlig och modern arbetsplats med erfaren och kompetent personal.