Maskinförare hjullastare

Maskinförare hjullastare

Vi söker dig som har erfarenhet av att köra hjullastare och som har hjullastarbehörighet för godshantering samt B-körkort, BE är meriterande. Du är bekväm med att hantera ditt fordon - med andra ord du är en van förare som även har erfarenhet av att köra bil med släp. Som person tror vi att du är, ansvarstagande, punktlig och serviceinriktad. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska.

Som maskinförare hos oss på Lecamt kommer du att arbeta på uppdrag ute hos vår kund. Vi är ett familjeföretag inom fastighet- och entreprenadbranschen vilket grundades 1988. Idag arbetar sex anställda på företaget och vårt kontor är beläget i Kåge.

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning på heltid.

Sista ansökningsdag: 2022-08-23. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar Lecamt med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se. Information om tjänsten lämnas av Andreas Ögren, Wikan Personal 0910-77 09 87 eller mail andreas@wikan.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Ögren
Email Mejla Andreas Ögren
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 23 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.