LTU Business söker en affärsutvecklare med hjärtat i norr

LTU Business söker en affärsutvecklare med hjärtat i norr

LTU Business har en entreprenöriell företagskultur där proaktivitet, samarbete och kundfokus värdesätts. Du visas hög tillit och har stor möjlighet att själv forma ditt arbete genom nya initiativ och tjänster.

LTU Business vill nu utöka sitt team med ytterligare en kollega till deras kontor i Skellefteå. Gemensamt för alla som arbetar på LTU Business är det genuina intresset för att skapa både hållbar tillväxt och hållbara relationer. Viktigt för oss är att du delar vårt driv och engagemang. Förutom en spännande och varierande vardag erbjuder vi dig flexibla arbetstider, gemensamma aktiviteter och andra generösa personalförmåner.

Dina arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare arbetar du brett, ofta med företag i samverkan med Luleå tekniska universitet men även med kommuner och forskningsinstitut i Sverige och Europa.

På LTU Business kontor i Skellefteå kommer du att arbeta för att ytterligare öka vår möjlighet att bidra till utvecklingen i Norra Västerbotten. Det innebär en bred roll där du skapar projekt i samråd med kollegor, målgrupper och finansiärer som ska bidra till att uppnå de regionala strategierna. I rollen ingår det även att synliggöra hela LTU Business tjänsteerbjudande till de olika målgrupperna och utföra de tjänster som ligger inom ditt kompetensområde. Du fångar behoven hos våra kunder och skapar tillsammans med dina kollegor i Skellefteå och övriga kontor nya erbjudanden som verkligen hjälper till där det behövs.

I din roll som affärsutvecklare på LTU Business får du vara med och påverka samt göra skillnad i vår region tillsammans med kompetenta kollegor.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För denna tjänst är det fördelaktigt om du har en relevant akademisk utbildning då du som affärsutvecklare ofta ställs inför komplexa och abstrakta sammanhang. Vidare krävs erfarenhet av att antingen driva eget, jobbat i en konsulterande roll eller varit anställd inom områdena affärsrådgivning, verksamhetsutveckling, marknadsföring eller tjänste- och produktutveckling. Du får gärna ha ett väletablerat nätverk hos småföretagare i Västerbotten.

Viktigt för denna roll är att du är nätverkande och har en god kommunikationsförmåga samt är duktig på att lyssna in andra. Rätt person för denna tjänst är affärsmässig och kan ta kommandot på ett ödmjukt sätt vilket i sin tur skapar långsiktiga relationer. Då tjänsten som affärsrådgivare är bred ställer det krav på att du är både prestigelös och flexibel. Vidare är det viktigt att du är självgående, har en stark inre motor och en god samarbetsförmåga.

Information och kontakt

Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-03-11
Placeringsort: Skellefteå

BLI VÅR NÄSTA KOLLEGA, SÖK IDAG!

I denna rekrytering samarbetar LTU Business med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt ellen@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Ellen Berg
Telefon 0910-770985
Email Mejla Ellen Berg
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LTU Business är ett affärsutvecklingsbolag som ägs av Luleå tekniska universitets holdingbolag, LTU Holding, med ett övergripande uppdrag att skapa nytta för näringsliv och samhälle med fokus på Norrbotten och Västerbotten. Vår Tjänsteportföljen har sin tyngdpunkt i marknadsanalyser, strategier och tillväxtfrågor. Internationellt har vi vuxit kraftigt de senaste åren men våra hjärtan slår hårdast för norra Sverige och hållbar regional utveckling - som vi gjort sedan Star Wars IV Return of the Jedi hade biopremiär och Motorola lanserade världens första mobiltelefon.