Sommarjobba på Länstrafiken som kundservicemedarbetare

Sommarjobba på Länstrafiken som kundservicemedarbetare

Om företaget

Länstrafiken i Västerbotten AB ägs sedan 2012 av Region Västerbotten. Länstrafikens uppdrag är främst att upphandla kollektivtrafik och genom entreprenadavtal med olika trafikutövare bedriva linjetrafik i länet och angränsande områden. Länstrafiken har även till uppdrag att bedriva kundservice och har idag Reseinfokontor på två orter i länet; Umeå och Skellefteå, samt flera ombud. Sedan årsskiftet 2021 har Länstrafiken inom avdelningen för kundservice, ansvaret för att boka och administrera resor inom den särskilda kollektivtrafiken.

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi dig som vill jobba extra i sommar på vårt reseinfokontor i Skellefteå.
Vi söker dig som studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning (t.ex. arbetar deltid, är egen företagare, pensionär eller liknande) och vill ha ett sommarjobb samt möjlighet till extrajobb i höst. Du kommer att ingå i en vikariepool där du jobbar vid behov då heltidspersonalen är frånvarande. Arbetspassen är förlagda måndag till fredag mellan kl08-17. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att ge trafikupplysning, sälja biljetter, administrativt arbete och kassahantering. Det är ett krav att du kan jobba heltid i sommar under veckorna 27, 31, 32 och 33 samt ha en tre veckors inskolning innan det.

Din profil

Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet på minst ett par år. Meriterande är om du jobbat med kundbemötande tidigare. Eftersom datorn är ditt främsta verktyg i tjänsten ser vi gärna att du har systemvana. Viktigt för tjänsten är att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten passar dig som brinner för att ge god service och gillar att lösa problem. Du kommer att vara anställd av Clockwork och uthyrd till Länstrafikens kundservice.

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Hilli på 0733-51 27 13. Vi arbetar löpande med processen och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför så snart som möjligt men senast 22 maj. Du ansöker genom vår hemsida https://clockworkpeople.se/.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se.