Truckförare sökes till kundföretag

Truckförare sökes till kundföretag

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en strukturerad person som har erfarenhet av lager och logistik sedan tidigare. På företaget kommer du arbeta dagligen med truck och hjullastare, därför är det ett krav att ha kort för både truck- och hjullastare. Du kommer även jobba med lagerhantering, strukturen på lagret samt hjälpa produktionen genom att transportera material.

Din profil

Vi ser gärna att du är en ordningsam person som är van att ta eget ansvar, Viktiga personliga egenskaper är att du är plikttrogen, driven och serviceinriktad.

Har du erfarenhet av utökat ansvar är detta meriterande.

Övrig information

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Har du frågor angående tjänsten? Vänligen kontakta Emelie Book på 072-517 26 18, eller Greta Lundqvist på 072-517 26 80 så berättar vi mer.
Mer info
Kontaktperson Greta Lundqvist
Telefon 072-517 26 80
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu truckförare för ett långsiktigt uppdrag hos en våra kunder, så känner du att du är redo att ta dig an nya utmaningar- eller känner att detta skulle kunna vara något för dig? Tveka då inte att söka jobbet via vår hemsida www.konsultia.se.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se