Sökes vägarbetare med C-kort inför sommarjobb

Sökes vägarbetare med C-kort inför sommarjobb

Dina arbetsuppgifter

Vi söker just nu en vägarbetare med C-kort till en av våra kunder i Skellefteå. Du kommer arbeta ute hos kund men vara anställd av Konsultia.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera men kommer bland annat att innefatta räckesarbeten, montering av vägskyltar samt lastbilskörning.

Din profil

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av vägarbeten tidigare, är van att arbeta självständigt och kan lösa problem som dyker upp längs vägen.

Utöver detta så är du en positiv person som är engagerad och drivande framåt i arbetet.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden!

Övrig information

B-körkort och tillgång till egen bil samt C-kort och YKB är ett krav!

Mer information ges vid en eventuell intervju, tjänsten kan komma att tillsättas löpande så tveka inte att söka idag om detta låter som dig!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se