Projektledare

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta med spännande projekt inom industrin? Är du kunnig inom något av områdena teknisk projektledning, produktutveckling, design eller konstruktion? Då ska du höra av dig till oss. Vi söker nu för kunds räkning dig som vill jobba som teknisk projektledare och utveckla nya produkter enligt kundens önskemål och i samarbete med övriga tekniska funktioner på företaget tar du produkten från order till prototyp och slutligen in i produktion. Rollen innebär mycket kundkontakt och fokus ligger på problemlösning för att skapa produkter av god kvalité.

Din profil

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör (gärna maskiningenjör eller inom industriell design) och vi ser gärna att du har erfarenhet som projektledare inom tillverkande industri. God teknisk förståelse och en drivande personlighet är a och o för den här tjänsten.

Som person är du noggrann och engagerad, trivs med att jobba mot uppsatta mål och ser till att hålla deadlines. Det är viktigt att ha god kommunikativ förmåga muntligen såväl som i skrift. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Ange gärna i din ansökan vilka projektverktyg du behärskar.

Vi söker i första hand erfarna projektledare men vi rekryterar även för juniora projektledarroller så du som är i slutet av din utbildning eller nyexad ingenjör kan också ansöka så återkommer vi om vi kan ta dig vidare i processen.

Övrig information

Placeringsort är Skellefteå men tjänsteresor till annan ort förekommer. Vi kommer att genomföra telefonintervjuer som ett första steg i rekryteringsprocessen och då kommer du få mer information om vilka uppdrag som är aktuella.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Skellefteå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Projektledare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 mars

Om företaget

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.