Processoperatör sökes till Kristineberg hos Byggbetong

Processoperatör sökes till Kristineberg hos Byggbetong

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara att blanda betong via ett processystem till närliggande gruvnäring. I denna tjänst ingår det även vanligt underhållsarbete, provtagning och till en viss del lastmaskinsarbete.

Din profil

Du som person skall vara positiv, strukturerad och noggrann, ha ett ordningssinne samtidigt som du kan se helheten och samarbetet i teamet. Du skall jobba lika bra i grupp såsom ensam och ha lätt för att kommunicera med dina medarbetare.
Du kommer att gå skiftgång i denna tjänst så vi ser gärna att du är bekväm med det och även att kunna arbeta ensam.
Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Meriterande är om du tidigare har kört lastmaskin samt är maskintekniskt kunnig och tidigare har arbetat inom betongindustrin.

Övrig information

Detta uppdrag innebär att du blir anställd som konsult av Konsultia AB och arbetar ute hos vår kunden. Visstidsanställning upp till 6 månader och sedan eventuell fortsättning som konsult eller ett övertagande av kundföretaget.
Körkort B är ett krav.

Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag. Tjänsterna kan bli tillsatta innan slutdatum.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi en processoperatör för arbete hos vår kund på Byggbetong i Kristineberg.

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se