Montörer till Brokk

Montörer till Brokk

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu montörer för uppdrag hos kund. Du kommer att arbeta i produktionen som montör med större och mindre detaljmontering samt även komponentmontage.

Din profil

Vi ser gärna att du arbetat inom industrin tidigare, är driven och vill jobba. Om du har ett intresse av att meka/ skruva i t.ex. bilar, eller gått en fordonsinriktad utbildning är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, där viktiga personliga egenskaper är att du är ansvarsfull, engagerad och nyfiken på att lära dig nytt. Du är en social och utåtriktad person som kan arbeta både självständigt och i grupp.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar och tillsätter tjänsten löpande så vänta inte med din ansökan! Vänligen sök tjänsten via vår hemsida www.konsultia.se.

Övrig information

B-körkort är ett krav.

Har du frågor angående tjänsten? Vänligen kontakta Greta Lundqvist på 072-517 26 80 eller maila på greta@konsultia.se
Mer info
Kontaktperson Greta Lundqvist
Telefon 0725172680
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se