Montörer sökes till uppdrag hos kund

Montörer sökes till uppdrag hos kund

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu omgående montörer för uppdrag hos kund. Du bör ha erfarenhet av montering av någon sort sedan tidigare, då montering kommer vara en del av dina arbetsuppgifter. Truckort är även ett krav, då truckkörning förekommer på arbetsplatsen.

Din profil

Vi ser gärna att du arbetat inom industrin tidigare, är driven och vill jobba. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, där viktiga personliga egenskaper är att du är ansvarsfull, engagerad och nyfiken på att lära dig nytt. Du är en social och utåtriktad person som kan arbeta både självständigt och i grupp.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar och tillsätter tjänsten löpande så vänta inte med din ansökan! Vänligen sök tjänsten via vår hemsida www.konsultia.se.

Övrig information

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Har du frågor angående tjänsten? Vänligen kontakta Greta Lundqvist på 072-517 26 80, eller maila på greta@konsultia.se
Mer info
Kontaktperson Greta Lundqvist
Telefon 0725172680
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se