Montör för arbete i verkstad samt montering hos kund

Montör för arbete i verkstad samt montering hos kund

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu montörer för kommande uppdrag hos en av våra kunder. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag, men i helhet så kommer du arbeta i produktion med större och mindre detaljmontering.

Vi ser gärna att du arbetat inom industrin tidigare, eller är intresserad av att testa något nytt. Om du har erfarenhet av att meka/ skruva i t.ex. bilar, eller gått en fordonsinriktad utbildning är detta meriterande. Svets- samt el-erfarenhet är också meriterande.

Mellan monteringsuppdragen ute hos kunder i Sverige och övriga världen, arbetar du i verstad med montering och tillverkning.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, där viktiga personliga egenskaper är att du är driven, engagerad och nyfiken på att lära dig nytt- samtidigt som du är en social och utåtriktad person som kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vill du veta mer? Tveka då inte att höra av dig till Emelie Book på 072-517 26 18, eller Greta Lundqvist på 072-517 26 80 så berättar vi mer.

Övrig information

B-körkort samt tillgång till bil är ett krav för tjänsten.

Både truck- och traverskort är meriterande.
Mer info
Kontaktperson Greta Lundqvist
Telefon 0725172680
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se