Lagerarbetare till Brokk

Lagerarbetare till Brokk

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu omgående lagerarbetare för uppdrag hos kund. Dina arbetsuppgifter kommer till största del handla om lagerarbete, där både truckkörning och körning av traktor/hjullastare förekommer. Därav är truckkort, samt kort för hjullastare meriterande.

Om du har erfarenhet av att jobba med monitor är även detta meriterande.

Din profil

Viktiga personliga egenskaper är att du är driven, engagerad och socialt kompetent.Som person värdesätter du säkerhet och noggrannhet i arbetet, och tycker om att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra.

Övrig information

Vi kallar kandidater löpande för intervjuer, så tveka inte med din ansökan. Ansökan görs via vår hemsida på www.konsultia.se

Har du frågor angående tjänsten? Vänligen kontakta Greta Lundqvist, 072-517 26 80 eller maila på greta@konsultia.se

Tjänsten kommer att tillsättas inom kort.
Mer info
Kontaktperson Greta Lundqvist
Telefon 0725172680
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se