Industrisnickare för kommande uppdrag

Industrisnickare för kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu industrisnickare för kommande uppdrag hos kund.

Vi söker dig som har erfarenhet av träarbete- antingen via erfarenhet eller utbildning inom snickeri. Dina arbetsuppgifter kommer variera, men i det stora hela kommer du arbeta med snickeri i produktion. Mer information om arbetsuppgifter ges vid en eventuell intervju.

Din profil

Vi ser att du är en person som går ihop med de flesta, kan arbeta både självständigt och i grupp, är drivande framåt och har en positiv inställning till arbetet.

Övrig information

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Specificera gärna dina erfarenheter tydligt i CV.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se