Industriarbetare för kommande uppdrag under hösten

Industriarbetare för kommande uppdrag under hösten

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu industriarbetare till våra kunder i Skellefteå. All erfarenhet du har inom industrin är av intresse, så har du erfarenhet av montering, truckköring, träarbete, svetsning eller liknande, tveka då inte att söka jobbet redan idag. Vi intervjuar- samt tillsätter tjänster löpande.

Utifrån dina erfarenheter försöker vi därefter matcha det mot rätt kund.

Din profil

Vi ser gärna att du som person är driven och inte rädd för att testa nya saker. Viktigt är att du kan samarbeta i grupp, men samtidigt arbeta självständigt.

Utöver detta är du en glad och positiv person som sprider god energi på arbetet.

Övrig information

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Truckort är meriterande.

Har du några frågor? Tveka då inte att höra av dig till Emelie Book på 072-517 26 18
Mer info
Kontaktperson Greta Lundqvist
Telefon 072-517 26 18
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se