Fastighetsskötare på deltid

Fastighetsskötare på deltid

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare hos vår kund får du möjlighet att arbeta självständigt och nära hyresgästerna. Du kommer att arbeta med underhåll av den yttre och inre skötseln av fastigheterna. Du kommer att arbeta både med att lösa akuta problem men även förebyggande underhåll. Även viss trädgårdsskötsel, mindre reparationer och snöröjning förekommer. Under vintern kommer snöröjning vara en större del av dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och passar dig som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder

Din profil

Vår kund är ett mindre företag och din personlighet är avgörande för tjänsten. Vi tror att du trivs med att arbeta med service och är lösningsorienterad. Har du tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller vana av att köra hjullastare är det meriterande.
Om du även har röj eller motorsågskort och erfarenhet av trimmer är det ett plus. B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

Övrig information

Denna tjänst är på deltid och uppskattas att i snitt vara på 20 timmar/vecka. Eftersom det är en tjänst på deltid kräver det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Din huvudsakliga sysselsättning kan vara antingen studier eller annat arbete och måste kunna intygas. Reglerna för deltidsarbete inom bemanningsbranschen gäller för samtliga bemanningsföretag.

Sista ansökningsdag är 4/10 men kan komma att tillsättas tidigare då vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen.
Mer info
Kontaktperson Emelie Book
Telefon 072-517 26 18
Område Skellefteå
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se