Elektriker till kunduppdrag

Elektriker till kunduppdrag

Dina arbetsuppgifter

Som Elektriker hos vår kund kommer du arbeta med installation och underhåll på en större industri i regionen, du kommer mestadels arbeta självständigt och ha ett ansvar för att arbetet blir utfört på ett tillförlitligt sätt.

Vi ser att du som söker har 3-5 års erfarenhet inom yrket. Meriterande om du har erfarenhet av lågspänning, process el och styr el.

Din profil

Din personlighet är viktig för oss. Vi ser gärna att du som person är driven, engagerad, lösningsorienterad och har en positiv inställning.

Övrig information

Mer information ges vid en eventuell intervju. Tjänsterna kan bli tillsatta innan slutdatum, så tveka inte att söka tjänsten redan idag!

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

God engelska i både tal och skrift är ett krav.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se