Elmontör till kundföretag i Skellefteå

Elmontör till kundföretag i Skellefteå

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en elmontör till en av våra kunder i Skellefteå. Arbetsuppgifterna består bland annat av nymontage och uppgradering, kabeldragning, byggnation av elskåp, felsökningar och åtgärder.

Du arbetar inomhus i verkstad hos företaget.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad elektriker - gärna med något/några års erfarenhet.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare har du god samarbetsförmåga, en positiv attityd och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Viktigt är även att du har lätt att lösa problem som kan dyka upp i arbetat.

Övrig information

Har du några frågor angående tjänsten? - Tveka då inte att höra av dig till Emelie Book på 072-517 26 18, eller Greta Lundqvist på 072-517 26 80

Vi håller intervjuer löpande- så tveka inte att söka redan idag!
Mer info
Kontaktperson Greta Lundqvist
Telefon 072-517 26 80
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se