Ekonomiassistent till kund

Ekonomiassistent till kund

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en ekonomiassistent till en av våra kunder i Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter kommer variera, och kommer bland annat innefatta löpande ekonomiuppgifter såsom bokföring och hantering av leverantörsfakturor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomi sedan tidigare, antingen via arbetslivserfarenhet eller utbildning inom ekonomi eller administration. Utöver detta ser vi gärna att du arbetat administrativt tidigare, och har lätt att lära dig nya system.

Din profil

Som person är du van att hålla många bollar i luften. Du är en noggrann och strukturerad person som kan lösa problem som dyker upp i arbetet.

Utöver detta är du drivande framåt i processerna, kan ta för dig i arbetet och är kundfokuserad.

Övrig information

Körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten.

Sista ansökningsdatum är 31/5, men tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Mer information om kund- och tjänst kommer ges ut vid en eventuell intervju.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se