CNC-operatör för kommande uppdrag under hösten

CNC-operatör för kommande uppdrag under hösten

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu CNC-operatörer för kommande uppdrag hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag.

Vi ser gärna att du arbetat inom industrin tidigare, eller är intresserad av att testa något nytt. Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och/eller som har något/några års yrkeserfarenhet. Helst från större cnc-fräs, fler operativ. Vi ser gärna att du har programmeringsvana.

Som CNC-operatör kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på erfarenhet- så vänligen specificera dina erfarenheter tydligt i CV, exempelvis vilka material och fabrikat du arbetat med, samt i vilken utsträckning du arbetat med programmering etc.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, där viktiga personliga egenskaper är att du är driven, engagerad och nyfiken på att lära dig nytt- samtidigt som du är en social och utåtriktad person som kan arbeta både självständigt och i grupp.

Känner du att det här kan vara något för dig? Vänligen sök tjänsten via vår hemsida www.konsultia.se.

Övrig information

B-körkort samt tillgång till bil är ett krav för tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Greta Lundqvist
Telefon 072-517 26 18
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se