C/CE-chaufförer sökes för heltidsuppdrag i sommar

C/CE-chaufförer sökes för heltidsuppdrag i sommar

Dina arbetsuppgifter

Du kommer köra lastbil, antingen långkörning eller distribution.

Vi ser att du är kunnig mekaniskt, för att kunna hantera, och se om problem uppstår när du arbetar.

B samt C-kort och YKB är ett krav, CE är meriterande.

Din profil

För oss är din personlighet viktig. Vi ser att du som person bör vara effektiv, strukturerad och självgående. Utöver detta ser vi att du är en glad och positiv person, som är framåt och kan ta för sig.

Övrig information

Är du intresserad? Tveka inte att söka tjänsten redan idag! Vi intervjuar och tillsätter tjänster löpande, så tjänsten kan bli tillsatt innan slutdatum.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu Chaufförer med C- eller CE-behörighet till kund i Skellefteå.

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se