Underhållsmekaniker till kundföretag i Skellefteå

Underhållsmekaniker till kundföretag i Skellefteå

Dina arbetsuppgifter

Som underhållsmekaniker säkerställer du produktionen i form av underhållsarbete där du exempelvis arbetar med planerade förebyggande-, avhjälpande- och förbättrande åtgärder i produktionen. Du är ett stöd vid daglig drift, installationer och vid mindre om- och nykonstruktioner. I rollen ingår att aktivt stötta den tekniska utvecklingen inom avdelningen och använda relevanta metoder och rutiner för underhållsarbetet.

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt kunnig mot mekanik, samt har erfarenhet av arbete med mekaniskt underhåll. Du har goda kunskaper i ritningsläsning, och har erfarenhet av att felsöka, åtgärda- samt utföra löpande underhåll.

Det är meriterande om du har:
¤ tekniskt kunnande om industriella anläggningar och maskiner
¤ kunskap i svetsning, svarvning, borrning och fräsning- där svets är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör därför vara en serviceinriktad, noggrann och flexibel person som är bra på att ta egna initiativ och samarbeta för goda lösningar- och resultat. Vidare ser vi att du är drivande och social, samt att du är uppriktig och lägger stort värde i en bra dialog.

Övrig information

Har du frågor angående tjänsten? Vänligen kontakta Emelie Book på 072-517 26 18, eller Greta Lundqvist på 072-517 26 80

B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten.

Har du Heta arbeten, Sax- och bomlyft samt Fallskydd är detta meriterande.
Mer info
Kontaktperson Greta Lundqvist
Telefon 072-517 26 80
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu Underhållsmekaniker till två av våra kundföretag i Skellefteå.

Båda tjänsterna är långsiktiga.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se