Arbetsledare Borrkärnsarkivet

Arbetsledare Borrkärnsarkivet

Boliden Gruvor söker Arbetsledare Geodata till Prospekteringsavdelningen/Borrkärnsarkivet, affärsområde Gruvor.

Prospektera handlar om att identifiera, undersöka och prioritera områden för att lokalisera mineralfyndigheter. Mineralreserver och mineralresurser är det som utgör grunden för ett gruvbolags verksamhet. Prospekteringsavdelningen Geodata fungerar som en stödfunktion och ansvarar för underhåll och förvaltning av prospekteringen och gruvornas geovetenskapliga data. Dessutom innefattar supportfunktionen att hantera prospekteringsrelaterade ansökningar och tillstånd, lagring av borrkärnor i arkiv samt att se till att våra prospekteringsborrplatser är lämnade i god ordning och uppfyller de höga kraven på hållbarhet.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare i Boliden ska du företräda arbetsgivaren och leda och utveckla verksamheten. I rollen kommer du att samarbeta med både interna och externa avdelningar/företag. Du arbetar aktivt med att utveckla medarbetarna och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. I tjänsten ingår personalansvar och att organisera, leda och fördela resurser. Som arbetsledare har du det övergripande ansvaret för verksamheten som innefattar hantering, arkivering och sågning av borrkärnor, m.m. Du ansvarar även för att lokaler och utrustning är säkra och i gott skick samt prioriterar arbetet i nära samarbete med geologer och tekniker. Rapportering av nyckeltal från borrkärnsarkivets produktion till arbetsledningen är en del av arbetet. I tjänsten ingår även att hjälpa till praktiskt i alla arbetsmoment.

Vem är du

Vi ser att du är måldriven och serviceinriktad och har viljan att utvecklas. Du har ett intresse för ledarskap och förmåga att stödja och inspirera människor i deras utveckling. Att lyssna, motivera och driva på är naturligt för dig vilket gör att du styr upp verksamheten på ett framgångsrikt sätt. Man upplever dig förtroendeingivande, tydlig, samarbetsvillig och trygg, en person som skapar energi och glädje i din omgivning. Du är resultat och målinriktad, trivs med att arbeta i miljöer där du själv är delaktig i förändringsarbetet och skapandet av struktur och ordning samt ser en utmaning i att arbeta med ständiga förbättringar.

Erfarenhet/Utbildning

Meriterande är erfarenhet inom arbetsledande befattningar, prospektering och kvalitetsarbete inom industrin eller basindustriell verksamhet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av operativt ledarskap, förstår vad det innebär och känner dig stabil och trygg i rollen. Du är van att lyssna in och styra.

Du har minst 3-årig gymnasial utbildning, eller motsvarande kompetens inhämtad på annat sätt.

Tjänsten kräver goda datorkunskaper, vana att hantera Office 365 samt goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt.

Körkort B är ett krav

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med Boliden som stationeringsort.

Ansökan och upplysningar

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med kompetenslaget och frågor besvaras därför av Helene Lowall Senior rekryterare eller Monica Eliasson Rekryterare på Kompetenslaget.

Facklig information lämnas av Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström, (Ledarna), tfn 0910-77 40 09 eller Holger Rilinger (Sv. Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59.

Vi arbetar aktivt för en jämnställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via länken. Intervjuer sker efter ansökningstidens slut. Sista ansökningsdag 30 november.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kompetenslaget.se
Sista ansökningsdag 30 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med över 1000 utbildningsdagar, flertalet rekryterings- och utvecklings- uppdrag under 2017 på mer än 47 orter, har vi nu tagit ett till kliv in i framtiden. Vi lever som vi lär med värdeord som ”enkelt”. Våra kunder jobbar med oss för att vi gör deras vardag enklare och lättare att verka i.