Servicetekniker Skellefteå

Servicetekniker Skellefteå

Vi erbjuder ett mycket självständigt jobb som Servicetekniker till Skellefteå, där du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll, grundorsaksanalyser och ständiga förbättringar. Som vår Servicetekniker är du den personen som är ute på plats hos våra kunder för att lösa problem och du är företagets ansikte utåt i fält. Vi ser därför att du har stort kundfokus samt en ambition att alltid ge service av bästa kvalitet.

Du kommer ha ett helhetsansvar för underhållet hos våra kunder på orten och med en god förståelse för helheten, och med ett intresse inom mekanik, felsökning och reparation, arbetar du med frihet under ansvar för att lösa de problem våra kunder kan tänkas ha, med din tekniska kompetens påverkar och kommer med förbättringsförslag.

Vi sätter högt värde på erfarenheter inom följande områden:
  • El, styrsystem, automation
  • Erfarenhet eller utbildning inom olika typer av underhåll
  • Systematisk felsökning, schemaläsning
  • Grundorsaksanalyser, livscykelanalyser eller förbättringsarbete

Dina arbetsuppgifter kommer omfatta teknikområden som reparation, mekanik, felsökning av elektroniken, förebyggande underhåll. För att trivas i den här rollen ser vi att du är en noggrann och serviceinriktad person som har en god förståelse av förebyggande underhåll och dess utveckling.


KUNSKAP, UTBILDNING

Du trivs på en arbetsplats där det händer mycket, där ingen dag är den andra lik, och gillar att jobba självständigt. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och är en kollega man tycker om. Vi vill att du som söker har lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning Drift- Underhåll, El, Teknik,Automation eller utbildning som vi bedömer som likvärdig. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete med från service och underhåll. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr, regler och felsökning av elektronik, och vana från hissbranchen värderas mycket högt. Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. Krav B Körkort


Om tjänsten

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-03-25 . Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse. Du har en servicebil och utgår från din bostad. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa, Georg Eriksson 090 – 70 10 14 eller Lena Sjö Rekryteringsspecialist 010- 218 40 30


Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 25 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.