Senior el-konstruktör - ditt tyngsta uppdrag

Senior el-konstruktör - ditt tyngsta uppdrag

Och då menar vi förstås i positiv bemärkelse. Som ny områdesansvarig elsystem hos oss får du inflytande över hela vårt produktsortiment och deltar i den spännande utvecklingen av nya, tyngre och lättare maskiner för gruvindustrin.

Vi söker dig som är el-konstruktör med bred kompetens inom både styr-/reglerteknik och starkström, gärna med inriktning mot fordon. Ditt ansvarsområde blir att vara övergripande ansvarig för systemuppbyggnad, konstruktion och komponentval för hela vårt produktprogram.

Du har erfarenhet av PLC-programmering och kretsschemakonstruktion, gillar att lösa problem tillsammans med andra samtidigt som du har en förmåga att jobba strukturerat och självständigt.

Vi erbjuder ett kreativt arbete i ett mindre företag med 24 anställda och stora möjligheter till personlig utveckling.
Mer info
Kontaktperson Rickard Lindgren
Telefon 070-670 47 84
Email Mejla Rickard Lindgren
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jama.se
Sista ansökningsdag 28 juli (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt ursprung kan sökas 70 år tillbaka i tiden. Ett nästan lika långt och intimt samarbete med den norrländska gruvindustrin har idag gjort oss till en världsledande tillverkare av specialprodukter för den internationella gruvindustrin.

Vid sidan av oöverträffad effektivitet och säkerhet, erbjuder våra tyngre maskiner en arbetsmiljö och komfort som i många år legat steget före såväl konkurrenter som lagstiftning. Innovativt tänkande parat med avancerad ingenjörskonst har under åren medfört ett flertal patent och internationella utmärkelser. Det har också medfört att våra produkter stundtals saknar konkurrens då vi varit den enda tillverkare som klarat att möta skärpta direktiv, nya normer eller marknadens behov.

Fullständig kontroll på processen från design till färdig produkt är en självklarhet för oss och i vår ständiga strävan mot högsta möjliga kvalitet har vi nu infört en automatiserad komponenthantering samt en uppgraderad produktionsmiljö som möjliggör flera parallella tillverkningslinor. På så sätt har vi inte bara kunnat reducera våra leveranstider utan även som enda tillverkare i branschen kunnat sänka våra reservdelspriser.

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008. Vårt kvalitetssystem har godkänts av Lloyd's Register Quality Assurance och avser "Konstruktion, utveckling och produktion av gruvutrustning samt service".

Vår fabriksanläggning finner du vackert belägen i Skelleftehamn.